NOTICIAS

NOU PROJECTE DE VANESSA COMPANY · UN HABITATGE MODERN, ELEGANT I ACOLLIDOR

“…captó nuestro estilo y, a pesar de nuestras dudas e indecisiones, supo plasmar en el dosier un proyecto precioso y que encajaba al 100% con nosotros. Con la ejecución del proyecto ha aprovechado los espacios de nuestra casa de la mejor manera posible, ha cuidado hasta el más mínimo detalle y, como yo quería, nos propuso “toques especiales” que diferencian tu casa de cualquier otra…”

Testimoni dels propietaris 

Aquesta transformació d’una casa qualsevol de nova construcció a una llar funcional i acollidora porta la firma de la nostra col·legiada Vanessa Company (A 0016) . Una vivenda ubicada al barri valencià de Campanar que ja és l’estimat refugi d’una jove família.

UNA DISTRIBUCIÓ PARAL·LELA EN EL SALÓ-MENJADOR RECTANGULAR

En el primer estudi de l’interior d’este habitatge del barri valencià de Campanar, es va poder veure que una de les característiques del seu saló-menjador consistia en el fet que era un espai totalment obert tant al rebedor com al corredor. Això que d’entrada augmenta l’amplitud visual de l’espai en realitat és una espècie d’artifici perquè en col·locar els mobles eixa amplitud visual es redueix o directament no es pot moblar al quedar-te sense parets. Per això el disseny havia de crear espais d’emmagatzematge alhora que mantenia eixa amplitud visual.

A més, als propietaris els preocupava que qualsevol desconegut que cridara al timbre poguera veure tota l’estada pel que també es va dissenyar un moble que poguera semiocultar l’espai des de l’angle de la porta d’entrada.

UN INTERIORISME ELEGANT I ATRACTIU

En l’estilisme d’este espai s’utilitza materials nobles com la fusta de roure en acabat natural per als mobles més llargs, la fusta de freixe amb un acabat tenyit de negre juntament amb vidres fumats per a donar una presència marcada i elegant al disseny d’algunes peces de mobiliari, i lacatges blancs per a acompanyar al disseny. Per a crear un ambient relaxat s’opta per textures suaus, fustes amb poques vetes i teixits vellutats. Els acabats metàl·lics en antracita o daurat els varen reduir al mínim i prioritzem la utilització de teixits naturals que ens transmeteren eixa calidesa del mediterrani valencià.

UN DISSENY ACTUAL I ESTILÓS AMB FABRICACIÓ VALENCIANA

El disseny d’esta peça havia de separar l’entrada del saló-menjador i alhora servir de rebedor sense renunciar a l’amplitud visual que es percep en l’arquitectura d’este ambient. El resultat ha sigut una peça unificada en la qual s’integren tres peces de mobiliari amb funcions i magatzematges totalment diferents. Un bon disseny d’interiors ha de resoldre este tipus de situacions i a més aconseguir que el resultat siga estètic i en esta peça l’hem aconseguit.

A més, el fuster de l’estudi ha fet un treball de fabricació a mesura magnífic amb un muntatge al mm espectacular. En este habitatge es nota el bon fer i la tradició valenciana en el sector del mobiliari.

LA LLUM DE VALÈNCIA I LA IL·LUMINACIÓ EN L’ESPAI INTERIOR

Com interiorista Company sap que en els projectes no poden faltar l’estudi de la il·luminació natural i el disseny de la il·luminació artificial. El Sol valencià il·lumina i calfa intensament esta casa durant el dia, per això en este espai es va posar especial atenció en la il·luminació nocturna.

Sempre treballen amb dos tipus d’il·luminació: la llum funcional i la llum decorativa. La llum funcional il·lumina els interiors de les estades de manera general, com les zones de pas o les superfícies de treball. I la il·luminació decorativa ens permet destacar elements de manera dramàtica dins de l’espai i ens ajuda a crea ambients acollidors.

Pots veure més vídeos d’esta vivenda al següent enllaç

L’ASIMETRIA PER A DECORAR HABITATGES MODERNS

El disseny d’este dormitori va suposar un repte. L’espai té planta trapezoidal i a més una distribució de l’espai que no permet moblar-lo de manera convencional. Per a traure partit d’estes irregularitats, ens aliem amb l’asimetria, treballen amb els principis fonamentals de l’interiorisme i projecten un espai modern i extraordinari en el qual no s’aprecien res les irregularitats que ens oferia l’habitatge.

UN BON DISSENY D’INTERIORS APROFITA CADA CM

La distribució en planta els oferia poc espai d’emmagatzematge per això varen haver de treballar l’enginy per a aprofitar al màxim l’espai.

Projecten un gran sabater que queda quasi camuflat en les parets del dormitori. Aconseguint adaptar el disseny a l’espai que ocupa la tauleta de nit i traguent un bon moble d’un racó mort.

Si t’abelleix veure més transformacions, mira la resta de vivendes al seu canal de YouTube

L’estudi també té a la teua disposició un curs gratuït perquè decores ta casa al següent enllaç